dimarts, 29 de gener del 2019

Una altra Senglanada

Diumenge vaig estar a un avituallament de la Senglanada, una pedalada que fa dotze anys que es fa a Calders i on hi participen més de 350 ciclistes.
Com cada any, va ser un èxit. D'una banda en la tria del recorregut. N'hi ha dos, un de senders i l'altre de pistes. Ambdós ben pensants i treballats. Alguns trams oberts, tots nets i sobretot, ben marcats. De fet, els organitzadors hi han passat hores i hores netejant trams i no només això, fent inscripcions, comprant pels avituallaments, fent dorsals, gestionant la publicitat... un munt de feina que només es pot fer si al darrera hi ha un equip compromès i treballador, i de l'altra pel caliu humà que desprèn aquesta gent. Una gent que treballa de manera desinteressada per tal que aquells que vagin a la pedalada marxin amb un bon gust de boca, gaudeixin i tot els sigui fàcil. Un compromís lloable.
Un servidor, només hi va anar el dia de la pedalada, a fer allò que calgués. Ben d'hora, cap a les set, a muntar l'espai i després, passant primer per fer un tall de camí en la sortida, a després fer fotos en un avituallament. Poc. Un granet de sorra en una platja de feina.
He estat en força entitats i de llarg, aquesta és de les que em desperta més simpatia, perquè el caliu humà que s'hi respira és alt i el compromís, l'esforç i la solidaritat de les ànimes d'aquest grup, és encomanadís i un cop hi entres, et sents part més del grup i col·labores amb il·lusió i et sents ben acollit. Tothom suma.
Un any més he participat en la Senglanada i em sento agraït de que comptin també en mi per allò que calgui i poder formar part d'aquest grup i com a col·laborador esporàdic, així com crec que deuen pensar els que hi han participat, només puc donar-los les gràcies per fer el que fan, per fer que a Calders hi hagi una jornada tan especial i sobretot, una entitat tan oberta i respectuosa amb la gent.
Que per molts anys tinguem Calders bike!