diumenge, 26 de març del 2017

Pedró dels Quatre Batlles ( 2.383 m. )

Avui, amb el Robert i el Guim, hem anat a fer el Pedró dels Quatre Batlles ( 2.383 m. ). Pensava que l'esquiada a l'Aneto seria la darrera, si més no a tocar de casa, però la nevada d'ahir va deixar un mantell ben blanc arreu que no podíem desaprofitar. De fet, avui, ja des de Solsona, el paisatge era blanc.
Sant Llorenç dels Morunys
Hem anat en cotxe fins al Sucre ( 1.700 m. aprox ) i des d'allà hem pujat al cim. Primer seguint un tram de pistes, no massa llarg, per poc després endinsar-nos dins del bosc. Un cop hem guanyat alçada, hem deixat enrere el bosc i les pistes, i enmig de lloms blancs i un cel blau, hem anat pujant fins al cim.
Dins del bosc
La neu era abundosa. Un bon gruix de neu acabada de caure, un xic humida però ben uniforme. Dalt del cim però, més ventat, es veia alguna pedra i la neu estava un xic gelada. Baixant, ens hem aturat al coll a esmorzar i per si de cas, hem fet un turó que hi ha al costat del Pedró, per si és un cim.

Baixant
La baixada ha estat molt divertida. El gruix de neu i la seva uniformitat ens han facilitat la baixada, malgrat era una neu humida i pesada. Hem desfet el camí de pujada per tal d'arribar al cotxe, el Guim, cercant tots els salts possibles i rere seu, nosaltres.

Des del cim

Per veure més fotos, cliqueu aquí.