dijous, 5 de gener del 2017

Nit de reis


Avui és la nit màgica. De fa dies els nervis es noten i poc a poc, aquests augmenten. A les 6 hi ha la cavalcada reial. A les 6. Que tard! Si se'ns farà llarg!
Anirem a rebre els reis. Els mirarem. Els observarem i al final del recorregut, anirem a veure'ls i a parlar amb ells. Tenim la sort que en ser un poble petit, encara podem, després del passeig reial, parlar amb ells. Podem anar-los a veure i dir-els-hi a cau d'orella els darrers desigs i si encara no haguéssim dit tot el que volíem, potser, passaran per casa. Un rei i els seus patges, a veure'ns. Quina sort!
Avui, a més de ser una nit màgica, és una nit d'il.lusió, no tant pel que vindrà, sinó pel que somiem i a vegades és tant o més plaent aquells somnis que tenim, que anem assaborint un i altre cop, que no pas un cop s'han fet realitat i descobrim que allò no era ben bé el que esperàvem. El somni és perfecte, la resta, potser no tant. Gaudim del somni!
Avui, grans i xics frisem. Uns pel que rebran. Els altres, per veure aquella cara, aquella mirada d'il.usió. La felicitat de compartir, d'oferir sense més, és plaent.
Demà, tornarem al dia a dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es molt bonic,com sempre. Seguirem somiant!