dissabte, 17 d’agost del 2013

El bar del mirador

Dimecres obrirà el bar de la plaça, al mirador. Des de fa temps dèiem que allà hi mancava alguna cosa. Algun bar que donés vida a la plaça Major, abans hi havia una pastisseria, ara res i dimecres, dies abans de la inauguració oficial, l'u de setembre, el bar del mirador obrirà les portes. El mena el Valentí, un xicot amb empenta i ganes. D'aquells que segur que farà que estar-s'hi a prendre un cafè o una cervesa sigui una estona agradable. Hi ha posat molta il·lusió i Calders potser necessitava un espai en aquest lloc i el més important, portat per algú que es cregués el projecte i s'hi llencés de ple.
Tots els pobles tenen un centre d'iniciatives, un punt de trobada on la gent pugui imaginar i encetar projectes associatius tot prenent un refresc o quelcom. A Calders hi ha alguna altra opció, però potser ja estan més consolidades com a espais tradicionals. Com a negocis que rutllen i tenen altres prioritats. El de la plaça pot arribar a ser el centre neuràlgic de la vida associativa, ja que a prop té el centre cívic, la biblioteca, el casal de joves, el d'avis i l'Ajuntament. Vaja, que està al rovell de l'ou, tot i que a Calders, parlar de rovell, encara que sigui d'ou, es fa difícil. Quan fa fred tothom s'amaga a la closca. Perquè és un poble allargat, dispers, fet a la seva i la gent acostuma a marxar molt sovint si la proposta no és molt engrescadora, però potser, qui ho sap, aquest espai servirà de reclam. Com a punt de partida. Ja ho veurem, el que sí que tinc clar és que d'entrada, el local està molt bé. L'ha pensat molt i es nota. És un lloc acollidor. Un lloc on em sembla que serà fàcil sentir-s'hi a gust, però també és cert que té un gran repte al davant. Engegar un projecte en un moment en que molts neden i guarden la roba. Cal ser valent, valent i creure en un mateix i jo, per descomptat, crec en ell, perquè si algú pot tirar endavant aquesta iniciativa és ell, el Valentí, un bon amic.
Dimecres, sense cap mena de dubte, allà seré, a veure com engega un projecte i a fer-la petar amb una cervesa freda a les mans. Bona sort, Valentí!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la sort del món pel Valentí. S'ho mereix i s'ho ha currat.

Anònim ha dit...

moltissima sort. benvinguts a laventura.