dimarts, 29 de desembre del 2009

Ja era hora. A esquiar que hi falta gent




Per aquestes dates, fa un any, ja havíem fet unes quantes sortides a esquiar, però enguany sembla que no passarà a l'anuari de les esquiades com un any gloriós. La neu es resisteix a caure i quan cau, poc després la pluja l'acompanya fonent-la.
Així doncs, avui , després de les nevades i les pluges de la setmana passada hem anat al Port del Compte, a fer el Padró dels Quatre Batlles. La neu; primavera, les previsions del temps; negres.
Ara bé, les ganes podien més que el cap i un cop hem enfilat primer la pista que surt des del Sucre i després ja per corriols, de nou se'ns ha dibuixat un somriure a la cara.
Hem foquejat amunt com si el dia fos esplèndid i la neu pols, però gairebé al cim hem hagut de fer mitja volta. Una boira espessa, com una cortina blanca, ens desdibuixava el relleu, i el cel i la terra es confonien. Així doncs, sabent que des del cim estant només veuríem un decorat blanc, hem decidit girar cua.
Ara, la passejada ha servit per encetar la temporada i ja només ens cal buscar un nou objectiu per assolir amb aquella alegria.