dissabte, 25 de gener del 2020

Port del Comte

Avui hem anat amb el Robert al Port del Compte. No hem sortit massa d'hora, bàsicament perquè el Port és a prop i fer el Padró dels quatre Batlles és ràpid.
Hem sortit de Calders amb un dia rúfol i només acostar-nos al Port ja ens ha començat a nevar.
Quan hem sortit, del Sucre, no nevava, però hi havia una boira espessa.
Hem anat pujant per les pistes fins a entrar al bosc. Hi havia molta neu. Un bon gruix de neu humida.
A mesura que hem anat pujant la boira s'ha anat tancant, fins al punt que en alguns moments, no ens vèiem amb el Robert si ens havíem separat gaire.
Un cop a dalt del collet que fa, abans d'encarar l'última baixada i pujada, a més de la boira s'ha afegit el vent. No vèiem res. Les traces estaven esborrades. I feia un fred viu, les mans se'ns han gelat en intentar ganyipar.
Després de parlar-ho un xic, hem decidit baixar. El dia no semblava que anés a aclarir-se.
Ara, la baixada, tot i anar poc a poc per anar seguint traces, ha estat genial. Sobretot un tram de flanqueig enmig del bosc on la boira no era tan espessa i el vent ja no es sentia.





Com passa sovint, malgrat les inclemències del temps, ha estat una gran sortida, menys llarga del que hauríem volgut, però amb moments que omplen per una jornada.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, a principi de la setmana passada vam pujar a la Seu per passar-hi uns dies i la idea era fer el Pedró amb raquetes (ja sé que ens podríem haver allotjat més a prop, però volíem anar a Andorra també). Tot i que allà no va arribar la borrasca, la previsió pel dia que teníem previst era de molt vent i no les teníem totes, així que no ens vam atrevir. Ja veig que sou més valents, tot i que no va acabar anant bé. Hi hauré de pujar algun altre cop.

Sergi ha dit...

És un lloc que quan hi ha neu, aquesta és molt bona. Jo hi he fet bones esquiades. És fàcil, gens perdedor si no hi ha boira i amb bones vistes.