divendres, 10 de febrer del 2017

Una sorpresa agradable

En general, quan vaig a una sortida d'escola, no em sorprenc, ja sigui perquè al lloc on anem hi he anat abans, ja sigui perquè tinc clar el que es farà perquè algun mestre hi ha anat i ens ho explica.
Avui però, hem anat a veure un parell d'empreses que feien bona pinta però en sabíem poc. Una era xocolates Simón Coll i l'altra les caves Codorniu. Sabia què hi faríem i què hi  veuríem, està clar que abans d'anar-hi ens informem, però una cosa és el que creus i l'altre el que fas i avui, ha estat un d'aquells dies en que he tingut una grata sorpresa.
Primer perquè visitar les caves Codorniu és quelcom espectacular, no només pels magnífics edificis de Puig i Cadafalch, sinó per la immensitat, la història i la bellesa del lloc. A més tenen certs detalls que arrodoneixen la visita, com un trenet que va per dins de les caves  i d'altra banda, a xocolates Simón Coll, tot i que tot el taller l'hem fet en una sala, aquesta està molt pensada. D'entrada és una sala ben gran, molt i les parets del fons serveixen de pantalla per l'audiovisual de benvinguda, però a part, quan s'acaba aquest, es veuen en aquestes parets, que esdevenen transparents, les sales d'una antiga fàbrica de xocolates en una i a l'altra, obrint-se unes finestres abans irreconeixibles, apareix una fila de producció de la fàbrica.


També és cert que si a això hi sumem uns monitors que són professionals, aleshores tot s'arrodoneix.
Han estat un parell de visites ben interessants i per acabar-ho d'adobar, per dinar, hem anat a un parc enorme amb molts espais on els infants trobaven el seu lloc, des de turons amb herbes a zones de joc, passant per altres d'arbrades. Vaja, que ha estat una sortida ben aconseguida. Per repetir.