dimecres, 22 de gener del 2014

País Valencià a les fosques. Proper objectiu: Catalunya. Via dèficit.

Podria ser que les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació no es fessin de la millor manera. Podria ser que usessin unes freqüències que no haurien d'haver usat i fins i tot que algun operador esperés aquestes freqüències per usar-les per alguna emissora tipus teletenda o bé fórmula musical. Qualsevol d'aquests supòsits és vàlid i possible, però en un escenari de concòrdia, amistós, democràtic i de justícia i respecte, cap govern democràtic faria callar una emissora informativa i menys sabent que era la darrera que quedava en llengua catalana al País Valencià. Buscaria una solució pactada per no deixar tot un territori a les fosques. Hipotèticament, queda Internet. Mentalment a les fosques, volen pensar.
Per tant, fer emmudir les ràdios catalanes al País Valencià obeeix a una estratègia política. A una voluntat de dominació. De guerra. Com feren callar ja les teles i ràdios pròpies.
D'entrada i avui dia, per la necessitat de filtrar les informacions del procés sobiranista català en terres valencianes i els demés temes actuals per així donar la seva versió, via plasma, d'allò que passa o fins i tot que volen que passi. D'altra banda arraconar la llengua catalana al país, deixant-ne només presència, si és que s'acaba fent, en escassos minuts a televisió espanyola, la del règim, a mode folklòric i simpàtic.
L'Estat i el Pp per simplificació, parlen de la gran estima i respecte vers el poble català. Divaguen i diuen dels grans beneficis de pertànyer a aquest Estat i ens ensabonen, després d'amenaçar-nos, amb la necessitat d'anar junts per ser forts i per defensar la nostra singularitat, però el que diuen, s'ensorra amb el que fan.
Són venedors ambulants de productes robats, xarlatans de medicines miraculoses i estranyes que tot ho poden i tot ho curen però sent només aigua bruta, oradors ebris de trobades familiars, personatges estúpids que diuen blanc mentre amb la mà signen negre i es creuen que viuen en plena transició, on la por era mordassa i consigna i les teles en blanc i negre emetien les ones desitjades al moment oportú. Doncs no! Ni som cecs, ni sords, ni rucs. Sabem que ens volen eliminar, físicament no, és clar, no gosen, el món els mira i per tant, volen fer neteja collant-nos, eliminant bocí a bocí els mitjans que no controlen per dominar-nos. Per arraconar-nos i poc a poc, a base de decret, llei i tribunal despullar el país del seu vestit mil·lenari per deixar-nos, nus, buits i perduts per finalment assimilar-nos.
Via fora els adormits!!!!