dilluns, 15 de setembre del 2014

Primer dia d'escola

Primer dia d'escola amb nens i nenes. Un primer dia amb força canvis. Amb força novetats. La més esperada i espectacular ha estat el canvi d'edifici. Un edifici nou, restaurat, anterior a la República i que durant molts anys va ser les anomenades escoles per passar a ser després el punt d'informació del parc.
Durant el trasllat, força gent ha passat per l'escola. Pares i mares a donar un cop de mà, per descomptat. Però també molts avis i àvies que recordaven el seu pas per l'escola. El fred. Aquella salamandra que no escalfava gens. El mestre castellà que no els entenia o bé les bombes que es sentien lluny però alhora molt a prop. Recuperar aquest espai sembla que ha estat com recuperar part de la memòria del poble.
Avui, hem encetat un nou curs. Amb il·lusió. Amb les famílies. Fent, com sempre una petita activitat conjunta. Cada família anava a buscar un còdol a la riera, a tocar, i hi escrivia un desig. Un mot. I entre tots hem fet l'escola que volem i com sempre, ha estat un inici de curs agradable. Feliç. Alegre. Familiar. Càlid. És el que té treballar en una escola rural, que l'inici és plàcid i entranyable.

.

2 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Que tinguis un bon curs. I un bon mestratge!

Sergi ha dit...

Gràcies mil!