divendres, 16 de maig del 2014

Les xarxes socials...

En Fernández Díaz, no el sopes sinó el que parla com si tingués un atac de singlot i s'hagués d'empassar la saliva a glopades, ara ha focalitzat la seva total atenció en les xarxes socials i ha ordenat a la policia, com si fos un instrument de gaudi propi, que focalitzi la seva atenció en aquestes.
Avui han detingut a un sagal de 19 anys que es veu que en deixava anar de bestieses per twitter com només saben fer els de la conferència episcopal i a mode d'avís, l'han pres i acusat d'incitació a l'assassinat. I ja ho deu ser, perquè alegrar-se de la mort d'algú, ni que sigui un opositor polític, és inacceptable. S'ha de ser curós. Però aquesta exigència només ha aparegut quan s'ha incitat a l'odi i s'ha insultat cap a uns personatges mentre que quan es feia en un altre sentit, no afí al ministre de blanc i negre, aquest xiulava tot mirant cap a una altra banda i res no deia.
Ara haurem de vigilar i abans de demanar res o piular quelcom, com em va passar a mi que vaig pensar que l'assassinat es podia deure al clima de crispació existent,  com molt bé va predir en Navarro però no ho vaig escriure, haurem de consultar a un advocat o bé a la FAES per saber si podem o no opinar i demanar. Per seguretat.
Deixeu-me recordar que la xarxa en va, ha anat i anirà plena d'atacs, desqualificacions i insults contra els catalans, i el ministre falangista només ha sentit o llegit, allò que li interessava. Per exemple, nomenen cònsol el funcionari que va insultar els catalans. No és cinisme això? Hipocresia?
En el fons el que volen és controlar un mitjà que se'ls escapa de les mans i que difon les notícies a una velocitat que els fa témer perdre el control dels mitjans de comunicació. A més, ara la qüestió serà saber si seguiran el mateix criteri per aquells que insultin els catalans o incitin a fer barbaritats, si és així les presons quedaran plenes, els platós de televisions estatals buits i els ministeris deserts.