dijous, 23 de maig del 2013

Visca Gibraltar!

I ara! Espanya no fa servir l'esport com a arma. Què és això de seleccions nacionals? Què és això de reclamar que Catalunya disputi partits oficials? Que no ho sabeu que una cosa és l'esport i l'altra la política? Sempre encaparrats en barrejar les coses, maleïts nacionalistes catalans. Veieu política on només hi ha esport. Etcètera, etcètera i etcètera.
Però després fulleges un diari o mires una pàgina web i descobreixes que, a part del boicot que ens van fer a Fresno, maleïts gàngsters espanyols, veus que per allà on passen embruten.
Ara amenacen en retirar el Barça i el Madrid de les competicions europees si la UEFA accepta Gibraltar com a membre de ple dret. Quins cacics! Quins imperialistes! Utilitzen tot allò que poden per fer i desfer a pler, sense consens, només per la força d'unes lleis fetes a mida i després ens diuen als catalans que hem de respectar la legalitat? Ells que només la respecten quan els va a favor? Que si no els va de cara manipulen i conxorxen per fer-s'ho venir bé?
Realment ja tardem a marxar. La sort serà però, que els pocs que desconeguin com són aquests espanyols, governants, és clar,  de mica en mica els aniran descobrint i al final no caldran gaires explicacions per mostrar qui tenim per carceller i la DUI -declaració unilateral d'independència- serà un clamor generalitzat i aprovat. Ens animaran, segur!