diumenge, 17 de febrer del 2013

Fita aconseguida

Una segona versió del castell de Calders.

Dibuix de Jordi Canet
Poc més de dues setmanes després d'haver començat a cercar mecenatge per editar la novel·la "El senyor de Calders", la fita ha estat assolida. D'aquí a unes setmanes, encara falten dies per acabar el període proposat i potser algú més voldrà afegir-se al projecte, aquesta anirà a impremta. Ara només resta, un cop ja és segur que es farà, els retocs formals. Acabar de decidir com serà la portada, la lletra emprada, els espais deixats, si hi haurà més o menys imatges i després, amb tot ja embastat, esperar que surti del forn.
I mentre espero dolçament que passin els dies, amb aquell rau-rau a l'estómac que em durarà fins que senti els primers comentaris dels lectors, gaudiré sabent que aquest projecte que vaig començar fa uns anys, l'hem acabat entre molts, perquè sense el suport de molta gent aquest hagués restat tancat en un calaix, com molts d'altres, que les pors fa que deixem aparcats per més endavant, a l'espera de temps millors o d'un cop de cap definitiu.
Pel camí força gent m'ha ajudat. Alguns assessorant-me, d'altres corregint-me, encara d'altres donant-me suport en el dia a dia i molts, més dels que em pensava, apostant perquè aquest veiés la llum esdevenint mecenes. A tots ells i elles, gràcies. Gràcies de tot cor.