dimecres, 24 de juliol del 2019

Labouiche, Foix i Llo

Hem dormit força bé al costat del llac. Quan ens hem llevat, hem marxat cap a Foix. El camí fins allà és ben bonic. Està ple de camps de girasols i també, a part dels de blat, algun d'alls. Un paisatge, el de l'Arièja, ben bonic.
Abans d'arribar a Foix ens hem desviat per visitar el riu subterrani de Labouiche. De fet és una cova, que al punt més profund està a 65 m. sota terra i que es fa en barca. Es canvia tres cops de barca, ja que hi ha tres nivells. És força bonic. Hi ha força formacions i amb la calor que feia a fora, a dins estàvem regalats.



Després de fer la visita hem anat a veure el castell de Foix. És un castell que està sobre un promontori rocós. Està molt ben conservat i de fet, a totes les cambres, hi ha les rèpliques dels mobles fets amb força gust. Allà hem vist com funcionaven les màquines de guerra, picapedrers en acció i hem provat unes ballestes.




En sortir, ja hem marxat direcció a Llo, on farem nit, a tocar dels banys termals, però abans, hem sopat tapes a Puigcerdà.