dilluns, 21 d’octubre del 2013

Una altra visió des d'Espanya

Tot és qüestió d'arguments i de sentit comú i la veritat, aquest personatge, que desconeixia totalment, m'ha agradat i m'ha fet creure que realment hi ha una esquerra real a l'Estat i no la que ens volen fer creure que és els socialistes i que sovint denigren els d'Izquierda Unida. Possiblement amb més personatges com ell les coses anirien d'una altra manera.
Se'l veu un home de ment oberta i clara, sense por i pragmàtic. Sensat. En un mar on els embats de les onades són ferotges, on tots els mitjans de comunicació afins i no afins al govern tenen un discurs únic, monolític, petri, sense fissures, on pensar diferent és titllat de poc menys que de traïció i dir-ho en veu alta d'atac a la convivència, algú que des de la capital de l'Estat parla amb aquest aplom i tranquil·litat, sense tabús ni eufemismes, fa néixer esperances i mereix ser escoltat. Ara bé, no sé perquè, però em sembla que pocs l'escoltaran amb interès i que a més a més forma part d'una minoria minoritzada.
Vaja, un lliure pensador capaç de dir allò que creu malgrat l'entorn sigui hostil i que és digne de ser escoltat però que no ho serà.