dimarts, 20 d’agost del 2013

Si s'és mediocre, s'és mediocre, encara que ho pintin de rosa

Diu, perquè ho diu ell a qui se l'escolta, que marxa per la porta gran. Perquè es veu que és un dels gran de les ones i pot escollir. Segurament deixarà les ones i anirà a la televisió. Ara, posaria les mans al foc que serà en algun programa provocatiu i agressiu de qualsevol cadena privada espanyola i lluny quedarà qualsevol rastre d'actualitat rigorosa que no sigui folklòrica, imaginària o taurina. Possiblement tornarà a l'humor provocatiu, irreverent i irrespectuós que tants d'èxits li ha donat en el passat.
Va arribar amb el repte de fer pujar l'audiència de Catalunya ràdio, de situar-la líder de les ones al matí, un repte que s'ha vist que no ha acomplert. Al contrari, el degoteig d'oients fugitius cap a d'altres emissores ha estat constant i el grup Godó, més hàbil, amb en Basté, li ha passat la mà per la cara. La mà, el pit i el cul. És veritat que ho ha intentat de totes les maneres, fins i tot s'ha hagut de disculpar després d'entrevistes sanguinàries a personatges que ell convidava i que després sagnava sense motiu. Poc delicat i menys respectuós. Resumint, com el llop, que quan no caça el conill diu que no té gana. Ell fracassa, s'estimba, se la fot i diu que marxa perquè no es veu en un programa o emissora, no recordo aquest matís, independentista. Sí, home.
Altres fan servir la mateixa estratègia, la fugida endavant, car són personatges mediocres que amaguen la seva mediocritat rere banderes alienes, per d'aquesta manera, fent-se les víctimes, evitar passar comptes personals i assegurar-se el copet a l'espatlla de quatre que només tenen orelles per atacs als catalans, sense verificar ni indagar el veritable motiu de la seva davallada, com el bufó Boadella, la curta de gambals aquella, Consuelo i d'altres que en comptes d'acceptar els seus límits, atribueixen les seves desfetes i febleses a elements externs, però és clar, difícilment els seus egos acceptaran reconèixer els seus límits, una mostra més de la miopia intel·lectual que tenen.
.