dimecres, 14 d’octubre del 2009

Es diu Rafa


Estic content. Fa vora de deu anys que ja no visc a Castellar i segurament moltes coses han canviat.
Durant aquests anys he viscut a diferents pobles i del poble de l'alt Vallès, com diu un bon amic, en guardo el record dels carrers buits i les botigues tancades. Fins i tot ara quan hi volto, domina el record per sobre de la realitat i me'n vaig amb la falsa sensació que segueix sent aquell poble que cantava la Madam, el poble mort. I la veritat és que ha canviat molt.
Ara bé, malgrat la llunyania, malgrat les noves arrels, moltes coses encara m'hi lliguen - amics, família, records...- i segueixo tenint un bocí de cor allà ancorat. Com diuen, vols i dols.
Potser perquè molta de la gent que m'estimo hi és, potser perquè forts records d'infància hi són, sigui com sigui però, vull el millor per Castellar.
Per això, per sobre de partits, per sobre de colors, estic content del canvi que es produirà.
Un amic, un company, un bon home, algú amb qui he compartit moltes hores i moltes converses, s'ha postulat com a cap de llista per a les properes eleccions municipals de Castellar. Es diu Rafa.
No sé si el partit que representa serà el millor per Castellar, tampoc sé com ho han fet darrerament, doncs poc que els segueixo, però el què si que sé, és el què ell pot oferir.
Ja al seu bloc comença definint-se, però és en debades. Qui el coneix, sap com és i qui no, només li cal una xerrada amb ell per descobrir-lo o senzillament veure'l actuar per fer-se'n una idea.
És un personatge únic. Parlar amb ell és agradable, sempre clar i alhora sempre té aquell punt, diguem-n'hi do, de saber trobar el camí planer, del fer tranquil i parsimoniós. Compromès amb les idees i els amics, ho dóna tot per allò en el què creu. És algú real, sense màscares, només el què es veu.
Possiblement no guanyarà les eleccions, però de ben segur que Castellar, tindrà a l'ajuntament algú més realment preocupat pel poble.
Com deien fa anys, amb el Rafa, m'agrada Castellar.

4 comentaris:

Rafa ha dit...

glups.... moltes gràcies.

Jordi i Oriol ha dit...

Has definit molt bé en Rafa!
Un gran descobriment el teu blog, no el coneixia i tampoc sabia que eres regidor d'erc de Calders! Una abraçada company!

Joan ha dit...

Sergi!

T'acabo de redescobrir via bdeblog.

Com va la vida per Calders.

Segueixes sent punyent i feréstec.

Una abraçada des del teu poble!

Joan

P.D: Recordo encara el teu "tal faràs, tal trobaràs" :-)

Sergi ha dit...

Caram, això s'anima.
I ja diràs, intento, amb canvis a causa dels anys, mantenir l'esperit lluitador... i dir allò que penso i ser allò que dic.

Per cert, m'apunto els blocs. Jo també sóc de Delicatessen...