dimecres, 13 de novembre del 2013

Què s'ha cregut aquest David Fernàndezzzzzzzzzzzzzzzz!

Ui, sí, que fort, aquest Fernàndez, en David, que a més de ser de no sé quina generació de nou vinguts a Catalunya, ara és independentista, quins nassos, que no recorda d'on era el seu avi o besavi o qui sé jo, i a sobre gosa insultar a tot un senyor. Que desagraït. Per Déu!
Doncs bé, això, que va i es treu la sabata. Quina pudor allà al parlament. Que allà no estem per tonteries, que hi anem a treballar. A més, en comptes de dir quatre coses per sortir a les pàgines interiors de qualsevol diari com fem tots, va i gosa dir-li gàngster. Gàngster tu, per la portada! Sí, senyor. Li diu mala persona al pobre Rato. Quina mala estona devia passar el pobre ex-ministre. D'acord que va fer créixer el suflé un xic en la sortida a borsa i que quatre dies després es va desinflar i va haver de ser intervingut. D'acord. I també d'acord que amb els diners de tots es va rescatar un banc que ell garantia. D'acord. Però tampoc era qüestió que ell retornés els diners cobrats per mala feina. Això no ho fa ningú. Mala gestió, sí, mal gestor, també, però ruc, i ara! Que ell és tot un senyor i no passa comptes. Ja ho va mostrar amb el tema de l'Iraq. Principis, els monetaris. Què us heu cregut!
Per això, l'endemà ràpidament la caverna va sortir de defensar-lo. La d'allà i la d'aquí, no us penseu. Els del PP és lògic, ells el col·locaren, és dels seus, a més amb la de draps bruts que tenen tots plegats, si els comencen a dir allò que són i a treure'ls sabates, van arreglats. Aniran tot el dia amb el cap cot. Més que res han defensat en Rato perquè saben que els pot tocar a ells. Com en Duran. L'altre cavernícola. Vaja, un que també pot parlar. Si segurament el que té por és que d'aquí quatre dies li diguin, i amb raó, el nom del porc. Una mica més, entesos. Però no és manera... o sí. Perquè si ens treuen el dret a escarni, què ens queda? No tornen els diners. No van a la presó. Viuen com hemofílics assassins de germans, pares de rucs i sogres de lladres. No se'ls fot cap clatellot. Reben honors i reconeixements. Aleshores, què? On està la mostra de rebuig general. Amb bones paraules? Amb un rotund i enervadíssim comentari estil, això no es fa, no hi estem d'acord, no t'estic?
Massa poc. Tots s'haurien d'haver tret la sabata i no només gàngster s'hauria d'haver sentit, perquè la cavallerositat que reclamen per ell,  no l'apliquen pels que fan fora de casa seva, els que es queden sense feina o els que han enganyat amb preferents entre d'altres.
Per tant, gràcies David. Malgrat diguin que ets naps i cols. Gràcies per fer el que els que no som polítics hauríem fet. Per fer-nos creure que encara tot és possible. Potser et vas quedar curt, però tampoc volem que vagis a la presó per aquest corb. Moltes gràcies i si mai necessites un sabata, et dono totes les meves encantat.    

2 comentaris:

Magenta ha dit...

Clap-clap-clap! Aquest bon home de cognom acabat en ez poc a poc s'està guanyant el meu respecte i la meva admiració. Li regalaré les meves menorquines per si mai li fan servei!

Anònim ha dit...

L'única cosa que se li pot retreure al David Fernàndez és que no acabés de fotre-li la sandàlia al mig dels morros de porc del Rodrigo Rato. Llàstima que tota la gent que li deu favors (al Rato, no al Fernàndez) avui han corregut com conillets a disculpar-se davant del delinqüent i solament han tingut arguments per les formes, que no pel contingut i el fons, dels arguments brillantment defensats pel Fernàndez.