dilluns, 30 de novembre del 2009

Un mot aclaridor

La secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, ha indicat que és sobre el "nostre estatut " sobre el qual el Tribunal Constitucional decideix, per la qual cosa confia que emeti " una bona sentència", mentre ha retret al PP les seves ganes de dividir amb aquest afer.

Després d'aquestes declaracions, cal dir res més sobre l'Estatut???

I jo que em pensava que l'estatut era dels catalans, redactat pels partits catalans a través d'una reflexió de país i referendat pel poble de Catalunya... Santa Innocència!

És d'ells? Doncs que se'l quedin. Per nosaltres, la Carta de Llibertat.

1 comentari:

L'home que posava paraules als sentiments ha dit...

Diuen que hi ha socialistes intel·ligents (sí, es veu que n'hi ha alguns) que signarien l'Estatut aprovat en referèndum sense tocar una coma abans de veure com es van estenent com una taca d'oli les consultes sobiranistes. El maldecap per a ells és constatar que cada dia que passa hi ha més gent que es planteja la independència davant la impossibilitat d'un encaix digne a la realitat espanyola.
El problema el tenen ells i no nosaltres. És aquesta incapacitat tan espanyola d'entendre la diversitat,unida a la seva arrogància, la que ha portat les coses fins aquí.
S'inicia una nova etapa i ara més que mai és l'hora de la política. Depèn de nosaltres.