dimarts, 10 de novembre del 2009

S'acosta el dia



Sembla ser que a poc a poc la consulta va prenent cos. Força municipis, parlem d'uns 130, han pres partit. Al mateix moment, des de fora, allà a la meseta, es comencen a posar nerviosos i comencen a amenaçar.
De segur que a mesura que ens apropem a la data s'intensificarà la campanya mediàtica, d'una banda per banalitzar la consulta i de l'altra per criminalitzar-la.
Això és il·legal! Ens bordaran per espantar i per tal de que la gent no voti, o és de costellada! Per treure'n transcendència i així incentivar l'abstenció.
I jo em pregunto. Si no té importància, perquè hi perden el temps? Que no tenen altres feines a fer, com per exemple pagar el rescat - que ho faran - dels mariners de l'Alakrana, gràcies a la gran feina de la jove com nosaltres Chacón, portant un pirata a l'estat per demostrar no sé què? Ben cert que les fotos de la captura van ser molt celebrades, però ara li tocarà pagar el revelat a preu d'or.
I seguint amb la consulta, si a més és il·legal, com es justifica que no es pugui fer una consulta bàsica quan afecta a tanta gent i de manera tan important? Que potser temen la resposta? I és clar, per evitar una resposta no desitjada el millor, no fer la pregunta.
Tingueu clar que la importància real és proporcional a les accions repressives de l'estat, ja sigui en forma de bombardeig mediàtic, ja sigui en forma de sancions o amenaces de sancions als promotors de les consultes.
Senzillament, estan esporuguits. I sinó, fixeu-vos en els titulars que aniran apareixent, aniran de l'escarni a l'insult passant per l'amenaça, tot ben barrejat i sacsejat.
Així doncs, jo ja ho tinc clar, el dia 13, aniré a VOTAR!

3 comentaris:

Rafa ha dit...

...i la teva família podrà fer-ho a Castellar!
www.catellardecideix.cat

Sergi ha dit...

www.castellardecideix.cat ???

Lali Canet ha dit...

Rafa, t'has deixat la "s";)