dimecres, 26 de març del 2014

La cursa de muntanya de Calders

Ja fa uns quants anys que entre uns quants amics organitzem la cursa de Calders. La veritat és que tampoc sabria dir amb exactitud com vàrem començar, segurament com molts dels projectes que hem anat engegant. Un bon dia, xerrant xerrant, ens deuria semblar que seria interessant muntar una cursa a Calders, el que no sé és si va ser abans o després de formalitzar la creació del Centre Excursionista de Calders. Possiblement ho férem a l'època en que deixàrem altres esports i ociosos, amb ganes de fer coses i sobretot de fer-les pel poble, ens decidírem a fer la cursa.
D'això ja en fa sis anys i poc a poc, aquesta es va consolidant. És cert que encara no hem trobat aquell punt que fa que les inscripcions siguin nombroses, però pel que fa a organització, diria que, si bé sempre queda força marge de millora, actualment podem estar molt orgullosos de com va. Ja ho veieu, no em fa falta àvia.
Aquest any la farem el diumenge 11 de maig a les nou i com cada any hi haurà dos recorreguts. Un de 12 quilòmetres i l'altre, una mitja marató. A més a més, com que la majoria som pares i sabem de la dificultat de combinar la paternitat o maternitat amb les curses, hem anat buscant propostes pels infants dels corredors. Aquest any des del Cau faran alguna cosa pels nens i a més a més, hi haurà un inflable pels xics.
A Calders tenim la sort, a més, de viure en un entorn de pel·lícula i que només ens demana que invertim hores per descobrir el millor traçat i per això aquest és bell i espectacular. A més a més, si bé Calders és un poble que costa que es mobilitzi per participar en els diferents actes que s'hi fan, a l'hora de col·laborar, si cal, s'hi llença i es fa seu el projecte.
Així doncs, ja ho sabeu, si el dia onze teniu ganes d'estirar les cames, veniu a Calders, sereu ben rebuts i gaudireu d'un paisatge impressionant.


1 comentari:

Anònim ha dit...

de quants milions dius que es premi pel guanyador? :P