dissabte, 2 de gener del 2010

Agafant aire prop del mar

Després d'uns dies de repòs amb amics al Delta de l'Ebre, concretament a L'Ampolla, ja torno al peu del canó per encetar l'any que comença amb energia i moltes ganes per a tot.
Sovint canto les excel·lències de casa nostra, però és quan m'hi passejo sense presses que me n'adono de la sort que tenim i també és aleshores que pateixo, perquè m'agradaria que aquesta bellesa no es perdés per deixadesa o mala fe.
Ara bé, pensem positivament i no obrim nous fronts que l'any és llarg i de segur hi haurà moltes altres coses per a comentar, com la recollida de signatures pel "dret a decidir" feta les darreres eleccions i tipificat com a delicte electoral, o les eleccions que s'acosten i sembla que ja han encès motors, o el tancament aquest any - o no - del tema de l'Estatut, o els referèndums sobre el futur de Catalunya, o molts altres temes que aniran sortint, per allò de tenir sempre la ment ocupada i no tornar-nos ociosos.
Tot i això però, per començar l'any amb bon peu, us deixo unes fotografies d'aquests dies, qui sap si de la calma abans de la tempesta. Són unes fotografies que crec que plasmen el què deia de la bellesa de casa nostra, si més no d'un raconet de casa nostra, que encara en queden molts.