dimecres, 25 de maig del 2016

Visca els entrenadors

Avui, el Berenguer ha jugat el penúltim partit de la temporada. Dissabte acaben i seran campions. Els calia una victòria per ser-ho i avui, l'han aconseguit contra el Minorisa. D'entrada pintaven bastos, ja que al ser entre setmana, alguns companys de l'equip no podien ser-hi i eren justos, però la veritat és que han jugat molt bé i han aguantat fins al final.
A principi de temporada se'ls veia un xic perduts. Jugaven amb ganes, però no eren un equip. Cadascú anava a la seva i els partits eren un xic com un foc d'encenalls. Una flamarada i després poc més. Ara bé, a mesura que la temporada ha anat avançant, els seus entrenadors han aconseguit que treballessin en grup. Que se sentissin part d'un col·lectiu i fessin pinya. Darrerament ho hem vist. Corrent tots, jugant generosament. Sabent-se col·locar. Participant i trobant, cadascú el seu rol.
Tenim la sort de tenir uns entrenadors, uns sagals força joves, que gaudeixen de l'esport i de la canalla i així com veiem entrenadors que borden i criden exageradament als seus nanos, perdent els papers, els de Calders es mostren molt respectuosos amb els nens. És clar que també criden i es posen nerviosos quan el resultat és ajustat, però els esperonen, sempre mantenint un tarannà respectuós i això, els nens ho veuen i se'ls estimen. Mostra d'això és que quan els veuen pel poble corren a dir-els-hi quelcom, a picar de mans o a demanar per com els ha anat el seu partit -ells també juguen-. Els tenen confiança i nosaltres també.
Són uns sagals que ho fan de manera desinteressada, per amor al poble, al club i suposo que per estima a la canalla i això, es veu reflectit en els ulls dels nens. Els tenen un respecte i una admiració que només s'aconsegueix amb honestedat, treball i respecte. Tractant als nens com a persones, dignes de confiança.
Avui han guanyat la seva lliga, però el que té més valor, el més important, és veure aquests nois implicats amb el club, amb el poble. Donant temps i dedicació sense esperar res a canvi. Amb ells es veu que tenim un bon futur com a poble.
A Calders, ens sentim afortunats i podem dir ben orgullosos que estem contents i agraïts amb els entrenadors que tenim.

1 comentari:

Toni ha dit...

Enhorabona per aquest campionat i per la tasca que cadascú aporta, per portar a terme que els més petits del poble puguin gaudir d'aquestes sensacions que no oblidaran mai.
Que els objectius arribin amb l'esforç i créixer amb aquest companyerisme és un actiu que no té preu.
Salut!