dilluns, 14 d’abril del 2014

Mastegaparenostres

Covard, guiri, enze, tros de brut, gamarús, mitja tifa, galifardeu, notes, penco, cagadubtes, garrí, cor de gallina, desvirga-gallines, bord, barjaula, il·luminat, burleta, nyèbits de catracòlics del mal rellamp, gata maula, conco, eixelebrat, poca-soltes, grillat, talòs, ase, foll, baliga-balaga, pendó, xerrameca, cardo, mastegaparenostres, ruc, xirucaire, tronat, calçasses, destraler, flipamandonguilles, ploramiques, bleda assolellada, pixa-pins, esquilatontos, figaflor, xulo, dropo, galifardeu, modernet, filibuster, tabalot, sapastre, cap de fava, tros de quòniam, aixafa guitarres, garrepa, tros de soca, cap de suro, mala peça, golafre, camacu, carrincló, busca-raons, penjat, fatxenda, judes, inútil, plom, xafarder, baldufa, venut, escalfabraguetes, empipador, nyicris, bord, pilota i estaquirot. Tots aquests.    
L'altre dia, per celebrar l'aniversari de la Lali, vàrem anar a sopar a un restaurant i per a sorpresa nostra, quan vàrem demanar el vi, un que ens cridà l'atenció pel nom, Xitxarel·lo, vàrem descobrir que a més de ser un bon caldo, era molt original. Tota l'ampolla estava farcida d'insults. Sota el lema " Insultantment deliciós",  amb lletres de diferents estils i originals dibuixos inspirats en jeroglífics, hi havia un gran reguitzell de mots malsonants. A més, a un lateral, juntament amb un regle graduat per veure com baixava el contingut de l'ampolla, un trompímetre, començant per content, a mitja alçada i arribant a buida-ampolles, passant per tocat, calent, pitof, trompa i torrat.
Una bona manera d'aprendre nous mots i recuperar-ne algun de poc usat, alhora que prens un bon vi amb la millor companyia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi m'ha agradat molt "flipamandonguilles" el faré servir a la que pugui xD

xavier pujol ha dit...

Rosegaaltars, torracollons, capdecony, cagacalces...

Fita

Sergi ha dit...

capsigrany, nap-buf,capdepus, neteja-patenes, lluç, pòtol, negat, estruç...