diumenge, 3 de febrer del 2013

Caminada d'hivern de Calders

Avui hem organitzat amb el Centre Excursionista de Calders, el Cargol, la Caminada d'hivern. Cants de sirena deien que potser l'hauríem de suspendre a causa del fort vent bufava per tot arreu, emportant-se torretes, contenidors i tot el que arreplegava, però finalment hem decidit tirar-la endavant. L'únic canvi ha estat que les botifarres, en comptes de coure-les a Sant Amanç, una masia ben situada enmig de camps i boscos dalt la carena, hem decidit fer-les a la plaça, malgrat el risc de donar-les fredes als excursionistes, però la por a un incendi era massa gran.
Ja de bon matí, abans de les vuit, la caminada començava a les nou, hi havia força moviment a la plaça. Un degoteig constant que al final s'ha concretat en 170 persones. Gent que ha fet la caminada malgrat el vent i ha gaudit d'un dia lluminós i fresc, idoni per a caminar, sobretot tenint en compte que el sol acompanyava durant tot el recorregut. També és cert que el recorregut passava per la banda solella de Calders.
La sensació és que aquesta ha agradat força. El recorregut feia setmanes que el preparàvem, algun tram fins i tot, l'hem netejat amb einam i al final la volta ha quedat rodona, valgui la redundància. Res doncs, que la millor compensació de la feina que porta organitzar un d'aquests actes és, d'una banda veure la solidaritat que desperta entre entitats ( Calders bike ens ha cedit material que els sobrava de la senglanada ) i persones del poble i de l'altra la satisfacció de la gent el dia de la caminada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'enhorabona per l'èxit tingut malgrat la ventada. Un bon treball del Centre Excursionista de Calders que, tot i la feinada que comporta,a veure si us fa engrescar a fer més activitats com aquesta.