dimarts, 10 d’abril del 2012

Excel·lentíssimes pràctiques de tir

Ens ha sortit espavilat el sagal. Li vindrà del pare o de la mare? Hi ha camp per córrer, és clar. La genètica no és capriciosa i escull sàviament, oimés quan té el bo i millor de dues nissagues històriques on agafar. La condensació de l'excel·lència sintetitzada. I amb aquests antecedents, amb alegria, veient els progenitors, un que zigzagueja sovint, l'altra que moqueja puntualment, li donen una arma? Una escopeta? Aparteu les criatures, senyors. Si un accident és poc amb el que podria haver passat. Poc importa que fa quatre dies anava arrapat a la faldilla de sa mare o de la dida. El nen ja està a punt per a disparar. Només faltaria, es porta a la sang. Sang de Bic, sí senyor. Visca l'estirp. Qui ho sap, potser és que preveuen un esdevenidor obscur on hauran finalment de treballar i ja el comencen a preparar per reconquerir el reialme que s'esquinça. O potser, no ho podem descartar, és que ha sentit tantes històries assegut a la falda de l'avi vora la llar de foc que potser, i només potser, es prepara per si es dóna el cas i ha de seguir la tradició. No fos cas que un germà petit, Déu n'hi do si hi ha plançons que anhelen la posició, un dia volgués netejar l'escopeta al seu davant i se li disparés. Ah no, a mi no! Malastrugança familiar n'hi diuen. Fora stocks sembla que facin.
Sigui com sigui el nen s'ha fet mal. D'acord, no és cosa de conya. Pobre nen. No en té cap culpa de ser el fill de qui és, com tampoc el Felip o si molt m'apureu el que nunca a nadie se le obligó a hablar el castellano, però allà estan, dant pel sac. I al ser càrrecs públics, pagats per tots, a això s'exposen, només faltaria. És l'únic que ens queda. I sinó, ja ho saben, ample és Castella.
El cert és que amb les maneres que apunta, em sembla que la cosa no millora.

3 comentaris:

Tinet ha dit...

Això ens passa a tu o a mi i ens retiren la custòdia...tot i que en el seu cas el seguiriem mantenint nosaltres com fins ara, tant per tant que es quedi on és. Sincerament, no li desitjo cap mal i m´alegro que sigui lleu, al capdavall no deixa de ser un nen, però al pare li hauria de caure el pes de la llei de la mateixa manera que ens cauria a nosaltres. Però si només té 13 anys !!! Com es pot ser tan imprudent !! I la iaia dient "con los niños siempre pasan estas cosas"...

Sergi ha dit...

Deu ser els nens de casa seva... marit inclòs!

L'home que posava paraules als sentiments ha dit...

musdaTinc curiositat per saber si al pare d'entrada li aplicaran el mínim que preveu la llei per a manipulació d'armes de foc per part un menor (de 300 a 600€ de multa). Caldria afegir l'agreujant de les ferides al peu de la criatura. Quin capsigrany, el pare! Pura decadència.