dimarts, 19 de gener del 2016

Senglanada 2016

A final d'aquest mes, el diumenge 31, hi ha la Senglanada. És una cursa que es fa a Calders en bicicleta de muntanya. Hi ha dos recorreguts, un bàsicament per pista, amb algun sender i l'altre gairebé exclusivament per senders. L'organitza Calders bike, la colla ciclista de Calders.
Cada any, passada aquesta data, acostumo a escriure quelcom, sobre l'ambient, el recorregut, la gent... perquè cada any col·laboro allà on puc i aquest any, també ho faré, és clar. Ara bé, també és cert que molts anys, un cop fet l'escrit, hi ha hagut qui m'ha dit que tan de bo l'hagués avisat abans, que sembla molt divertit. I en dono fe i per això, enguany, abans de fer el recull que acostumo a fer, ja m'anticipo, sobretot perquè pinta molt bé.
Les crítiques del recorregut que he sentit són totes positives i no m'estranya, perquè sé de bona font, que per aconseguir aquest recorregut, hi han dedicat moltes setmanes, sense conformar-se i els que han tingut l'oportunitat de tastar-lo, n'han quedat gratament satisfets, afirmant que potser és dels millors que s'han fet. Sempre van buscant el millor traçat i cercant aquell lloc especial de pas per fer gaudir a tots aquells que vénen a pedalar a Calders.
A més, segur que altre cop hi haurà força mobilització popular. A l'ambient es respira i de nou, Calders tornarà a ser el poble acollidor que és. No són prou motius per venir a Calders a pedalar?


Alguns dels cartells de les edicions anteriors