dijous, 27 de novembre del 2014

El resultat de les proves del circuït del Canadell

Fa uns mesos es van fer les proves de so al circuït del Canadell. Després de les demandes de certs veïns afectats, el consistori va accedir i va contractar una empresa per tal de que fes un estudi sobre l'impacte acústic d'aquest.
La prova es va fer d'una manera força peculiar, tant, que va aixecar les crítiques dels presents el dia de la prova per la poca representativitat de la mostra. D'una banda perquè es va fer amb poques motos corrent a l'hora, cinc i de l'altra perquè aquestes no anaven a tot gas. Ara bé, malgrat tot, els resultats obtinguts són concloents. Aquest circuit fa molt de soroll i si volen evitar l'impacte acústic d'aquest, hauran de prendre certes mesures correctores. Aquestes són  -dades obtingudes de la reunió informativa entre veïns afectats i alcalde- :

- Per 30 motos alhora haurien de construir un mur de 14 metres d'alçada amb aïllament de llana de roca que doni la volta a tot el circuït.

- Si es limita l'accés a 10 motos, en aquest cas “només” caldria un mur de 12 metres a la part nord-est del circuit.

Així doncs, ara caldrà veure quin és el següent pas i si, tal com es va dir, a partir de les dades obtingudes de l'estudi, s'actuarà en conseqüència.
Sigui com sigui, queda demostrat que d'impacte, en té.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cal fer-hi constar, que la proba no va ser a petició de cap veí afectat, si no que va ser a iniciativa del propi Alcalde per a poder atorgar la llicència amb garanties