dissabte, 25 de gener del 2014

Trobada casposa a Barcelona

Ja han marxat. De tant en tant els toca prémer el cul i venir a Catalunya a fer-se veure i sobretot ara, que estem en peu de guerra i reclamem amb més força allò que és el nostre dret. Però ja han marxat. Ara, abans de marxar, han omplert les ones de bajanades i insults, però és clar, ja hi estem acostumats. Que ens comparin amb nazis, assassins o vés a saber què és el mínim, també és cert que tenen pocs referents els nois. Venen d'una època en blanc i negre que se'ls allarga. I mentrestant la claca, aquella massa amorfa clenxinada, amb somriure falaguer i baveig d'enze, els ha fet la gara-gara i a cada mot patriòtic, a cada afirmació encesa i punyent, han aplaudit contents, segurs que el seu líder deia la veritat, o qui sap si obeint un cartellet lluminós amb l'ordre d'aplaudir, no podem estar segurs de res avui dia amb les consignes de partit que corren.
Doncs bé, això, que no hi haurà consulta, ni secessió, ni res de res i seria preocupant aquesta afirmació, alarmant fins i tot, venint del cap d'Estat, però coneixent-lo, fent memòria, sabem que ens hem d'alegrar. Hem de donar per fet, malgrat les hienes xerrin tot mirant-se de reüll, les hienes plàstiques, que la consulta es farà, hi haurà majoria i el país es traurà de sobre aquesta rèmora, l'Estat que hem de mantenir, malgrat a dia d'avui no puguem quantificar a quin preu perquè no gosen ensenyar-nos les balances fiscals.
Per tant, podem assegurar que el procés anirà endavant perquè el rèptil aquest, expert en el xiuxiueig i el plasma, ja va assegurar de manera categòrica i ferma que no apujaria els impostos, ni tocaria les pensions, ni moltes altres coses, però allò que nega, com el Pere aquell d'un sopar d'antuvi, esdevé realitat i qui sap si no cal ni tres cants de gall. Ara només hem de seguir endavant tot mantenint el cava en fresc, qualsevol excepte Freixenet, és clar.        

2 comentaris:

xavier pujol ha dit...

És d'una terrible mala educació presentar-se a casa d'altri i insultar-lo.
La diferència que hi ha en fa uns quants anys, és que ara ens hi tornem.
Fita

Anònim ha dit...

son un colla de.... ho diria, però com que no es pot insultar a internet.