dimarts, 25 de juny del 2013

Te'l presento?

Aquest dijous presento el llibre a Castellar. Sí, sí, ja ho sé, sent el senyor de Calders el més lògic hauria estat fer la primera presentació a Calders, però a vegades, les coses van com van i la xocolata no sempre és espessa.
Fa dies que anem dient-nos amb en Josep, regidor de cultura de Calders,  a veure quan serà la presentació, però entremig com un vendaval, la Mercè, arriada com ella sola, em va proposar de fer-ho també a Castellar. I és clar, sent com és un nervi, només acceptar, al cap de pocs dies ja em va dir la data i el lloc. Eficiència contrastada. És clar, Castellar és també el meu poble, res de suspicàcies. A més a més els finals de curs pels mestres són moguts, més si et coincideix amb el viatge de final de curs de sisè, aquest any una setmana al País Basc, i la direcció del centre, per tant, cada cop que ens hem trobat amb en Josep, la conversa era semblant, sí, sí, ja ho farem, més per mi que per ell la demora, mentre que la Mercè ja ho tenia lligat i embastat. Tarannàs diferents.
Per descomptat que més endavant faré la presentació a Calders. I tant! No en va el llibre és fill d'aquí, però de moment passarem nervis i ens explicarem a Castellar, el meu altre poble. Perquè enlloc està escrit que la primera vegada hagi de ser un lloc o altre, ja hi haurà temps per tot, a més, Castellar, malgrat els anys que fa que no hi visc, també és casa meva. Em va veure créixer entre badalls.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda Sergi,

Des del Bibliobús Cavall Bernat, que presta servei cada dues setamnes a Calders, hem adquirit algunes còpies del teu darrer llibre per incorporarne una al fons i distribuir-ne la resta entre les biblioteques de la zona, que estan sempre interessades a disposar de qualsevol obra que editin els autors, digue-m'ho així, "locals". De moment els usuaris que l'han llegit l'aproven amb bona nota i només espero que sigui un èxit, que segueixis publicant i que tinguem l'oportunitat de continuar integrant i difonen obres que, com la teva, testimonien la vitalitat cultural del territori.