diumenge, 9 de juny del 2013

Jugant sobre segur

L'altre dia vaig veure que aquest cap de setmana a Sabadell, a Fira Sabadell, feien una exposició de clicks i és clar, davant de quelcom tan llaminer, si tens un nen petit, només podia fer una cosa. Portar-hi el Berenguer. Ja vàrem anar el dia que a Sallent, en aquell espai controvertit de turisme ho feren i avui, sense dubtar-ne ni un segon, hi hem anat. Ahir a la nit li ho vaig comentar, avui, només obrir els ulls, ja m'ha dit, te'n recordes...
En una nau força gran, l'antiga fàbrica d'ABB, hi havia a la part central una dotzena, aproximadament, de diorames, mentre que al voltant hi havia venedors de clicks d'arreu. Per cert que és curiós com pot canviar el preu d'un mateix personatge en uns pocs metres, però això ja són figues d'un altre paner. Bé doncs, com deia, hi hem arribat a quarts de dotze i a quarts d'una ja els havíem vist tots i no pas perquè fossin poc elaborats, senzills o poc interessants, no. El Berenguer estava assedegat d'imatges i no en vèiem un que ja en volia veure un altre i un altre i així fins a fer tota la volta. Un cop els hem vist tots, hem fet una altra volta, més pausada i com no, hem comprat un parell de clicks. Un de romà que feia mesos que demanava i la torna, reconec que no me n'he pogut estar, uns de víkings.
Tot un encert de proposta i un èxit de producte que malgrat els anys sobreviu i no només això, excel·leix i s'expandeix. Visca els clicks!