dilluns, 25 de març del 2013

El molt honorable i entranyable ara no toca.

Convergència, a Calders, va portar en campanya electoral a la Ferrussola. Un luxe. La gran dona que hi ha rere el gran home... O això diuen, tot i que certs comentaris casposos que va fer, molt casolans, és cert, no deixaven de provocar vergonya aliena. Però és clar, si ets català de soca-rel, de tota la vida, aleshores ho trobaves entranyable. Un comentari innocent.
Ja fa uns mesos es va convidar al Felip Puig, abans fins i tot l'alcalde anà a un dinar d'alcaldes convergents a la Masia del Solà i ara en Pujol ens visita. Quin honor. Quina deferència. A l'abril. El partit guanyador de les eleccions, que no es va vincular a cap partit polític per poder ser de tothom -als pobles cal deixar de banda els partits, deien, tot i que a la primera de canvi ja es van aliar amb Convergència- conviden al molt entranyable i honorable Jordi Pujol. Malgrat les vaques flaques, que diuen i ploren als quatre vents, i hi haurà tot allò que marca el protocol: Una benvinguda institucional, signatura al llibre dels honors, xerrada de les que ara estan de moda "Catalunya present i futur" i un aperitiu popular. Ah, i me'n descuidava, també hi haurà una missa solemne que ara en fan en tots els actes municipals i dinar per a les autoritats i acompanyants. Sí senyor. Siguem generosos . Per cert que us proposo que visiteu la pàgina de l'Ajuntament on sembla, tot i que podrien ser imaginacions meves, que l'home s'està fotent de nosaltres. No ho sé pas. Jo proposaria, per mantenir aquesta independència que els caracteritza, que més endavant convidin l'Homs, l'Ortega, el Coromines o el Turull per proposar uns noms, més que res perquè sinó se'ls veurà el llautó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo em pensava que el Jordi Pujol ja estava jubilat i era a Andorra ajudant al seu fill, el Jordi, a portar fardos de bitllets per la muntanya (com els fardos de tabac de l'Ausàs) o bé ajudant a l'altre fill, l'Oriol, en la feinada que té amb les ITV...ai aquest clan dels Pujol-Ferrusola, i la secta que els idolatra, que encara resultarà que ens roben i ens donen pel sac però ens ho fan pel nostre bé i pel bé de Catalunya

Jaume Carné ha dit...

Doncs es veu que ara "toca", quan durant anys no tocava.I en Pujol se'ns treia de sobre i no volia ni escoltar, ara si, feia molta gràcia als que li anàven seguint la corda. Potser algú li ha d'agrair alguna cosa? Calders rai, segur que no!!