dissabte, 16 d’agost del 2014

Canvi de cromos a Calders

A Calders som diferents. Som més valents que ningú i per això, quan falta poc per les properes eleccions municipals, l'alcalde, que va ser escollit sense cap sigla de partit important al darrere, excepte el de la Candidatura Democràtica de Calders, que governa des de fa anys al poble i amb l'única oposició de Convergència, ha decidit fer un pas enrere. Bé, més o menys. Com que som valents, el representant escollit deixa els càrrecs i la remuneració per la dedicació i la cedeix, atenció a l'excés de testosterona, al cap de l'oposició. Sí senyor. Aquell pel qual molts van decidir no votar i van decidir dipositar la seva confiança a la Candidatura per tal de que no sortís, ara serà el nou alcalde, a la pràctica. El mateix que fa anys que es presenta i no aconsegueix guanyar perquè el seu tarannà és poc clar i ha anat canviant de partits com de camisetes segons els interessos.
Les raons, qui les sap, l'alcalde i ja està. Podria ser per la llei d'estabilitat pressupostària i que afectaria el sou d'alcalde, limitant-lo, podria ser pels darrers maldecaps amb el circuit o bé perquè considera que ja ha solucionat aquelles cosetes que pretenia o qui sap si perquè ja en té prou, vés a saber, però el que és cert és que deixa la primera línia i el més surrealista és que cedeix les competències, no la capacitat de resoldre que no la perd, a aquell que no va guanyar les eleccions i que de fet es convertirà, a la pràctica, en el nou alcalde de Calders: L'Eduard. Ah, i això tenint majoria absoluta. Quina por! Entrant per la porta del darrere.

Aclariment. El motiu d'aquest text es deu a que...
Es revoca el règim de dedicació parcial del senyor Alcalde, així com tots els drets econòmics que d’aquesta se’n deriven.
L'alcalde delega de forma específica a favor del segon tinent d’alcalde, el senyor Eduard Sánchez Campoy, el servei d’urbanisme i el medi no urbà, delegació que comprèn la direcció interna i la gestió dels serveis corresponents, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers. 
A més determina que el delegat del servei d’urbanisme realitzi les seves funcions en règim de dedicació parcial del 21,33%, tenint una presència efectiva mínima a l’Ajuntament de vuit hores setmanals. 
Per més informació veure l'enllaç del text

1 comentari:

Jaume Carné ha dit...

Després de les reaccions furibundes que ha provocat aquest escrit, a les quals d'altra banda ja ens anem acostumant, no sé si riure o plorar.....