dimecres, 11 de gener del 2023

Viatge a València

 L'estiu passat, per cloure el curs, vàrem marxar amb els infants de sisè a València. Va ser un viatge que van preparar íntegrament els infants. Els mestres hi érem per acompanyar. Bàsicament anàvem guiant-los en els passos a fer per preparar aquesta aventura, però tot, estava a les seves mans. 

Mesos després, amb el viatge fet, vaig intentar plasmar en un escrit el procés que havíem fet i veient la feinada feta, vaig compartir aquest escrit amb l'associació Rosa Sensat. Fruit d'això, dies després, em van dir que publicarien l'escrit a la seva revista Perspectiva Escolar.

Moltes vegades he dit que és important que els mestres expliquem allò que fem, que compartim, que llegim, que reflexionem i una bona manera de fer-ho és, un cop has acabat l'activitat, fer-ne un escrit per tal de recuperar la feina feta i a vegades, aquest resum, acaba publicat. D'altres, a la carpeta de tasques fetes que només veureu un grup reduït de persones però que us ajudarà a créixer com a professionals, gràcies a la reflexió feta.  

En aquest cas, l'escrit serà potser un xic més llegit.